Najaarszomer

08-09-2016 om 20:01 uur

-8 september 2016-
Daar ben ik weer, het is bijna weekend, heerlijk! Wat een week, zulk mooi weer, daar genieten we toch met zijn allen wel super van, toch? Ik in ieder geval wel! En een week met een hoop leuke en soms ook minder leuke momenten!

Afgelopen weekend ben ik bij Yvonne (mijn zusje) en Björn (mijn zwager) geweest en natuurlijk mijn favo-neefje Tygo!! Wat is dat toch een heerlijk mannetje, hij kreeg van ons een hobbelpaard, wat vond hij het eng, iedere keer als hij het hoofdje van het paard aanraakte trok hij zijn hand snel terug en keek ons dan aan, alsof hij wilde zeggen, dit is wel een beetje eng hoor! Ook kreeg hij voor het eerst echte schoentjes aan, en spontaan was hij vergeten hoe hij moest lopen, wat hebben we gelachen!

Afgelopen dinsdag had ik een klep-ochtend, eerst even naar de schoonheidsspecialiste mijn wenkbrauwen laten epileren, daarna door naar de diëtiste en van daaruit even naar de Etos boodschappen doen. Daarna door naar de tatoeage shop en mijn tatoeage die ik zelf ontworpen heb kan gezet worden, best wel spannend want komende dinsdag wordt hij al gezet!!! Dan is het tijd om eventjes een paar boodschapjes te doen in het winkelcentrum bij ons in de buurt, even langs de groenteboer en even langs Shoeby. Ik had een mooie winterjas gezien op internet en ik dacht, eens even kijken en hoe leuk, hij is aanwezig, in de kleur die ik graag zou willen en in mijn maat. Mijn oude winterjas met nare herinneringen kan weg! Dank je wel Sandra voor het helpen meekijken, je bent echt een top-verkoopster!

Voor ik naar huis kan nog even bij de apotheker Dave en mijn medicijnen ophalen. De medicijnen van Dave kloppen, dat van mij weer eens niet. Van twee verschillende puffers krijg ik te weinig, de één krijg ik voor een kleine twee maanden mee, de ander voor twee maanden, en dat met de mededeling dat ik het daar drie maanden mee moet doen, anders zouden hun de medicijnen niet vergoed krijgen. Ik zucht van binnen en leg uit dat ik net goed en wel klaar ben met mijn revalidatie en dat ik, als mijn longen achteruit gaan, dat ik dan zelfs de één drie keer zo vaak mag innemen en de ander twee keer zo vaak. Daar hadden ze geen boodschap aan, zelf niets dat het op voorschrift is van de arts, een programma op de computer verteld wat ik vergoed krijg en daar moet ik het maar mee doen. Nadat ik nog enkele keren mijn verhaal uitleg en er ondertussen ook de bedrijfsleidster bij is komen staan krijg ik toch, na gesprek die zij heeft met de huisarts krijg ik de medicijnen toch volledig mee voor drie maanden en krijg ik een speciale aantekening in het dossier dat ik de medicijnen mee krijg die nodig zijn. Na ruim een half uur kan ik naar huis met mijn medicijnen en de laatste energie uit mij geslurpt. De middag doe ik het lekker rustig aan en geniet ik van het mooie weer.

De dag erna begint mijn dag bij de creatieve therapeut, waar ik bezig ben met een herinneringendoos van en over oma. De doos begint vorm te krijgen, de basis aan de binnen en buitenkant is er, de buitenkant maak ik af met 2 foto’s van oma met daar omheen een soort van fotolijstje. Dan ga ik verder met de binnenkant en, met een stukje wol, een priem en een naald maak ik één van de vele door oma gebreide sjaaltjes aan de binnenkant vast. Tussendoor praten we over van alles, het doet me veel, het helpt me verder… maar dat is iets dat ik hier niet ga vertellen, sorry lezers, maar sommige dingen blijven voor mezelf!

’s Middags komen de jongens, begin van de middag Bas en samen met hem gaan we naar het haventje in Hoorn Pokémons zoeken, wat is het heerlijk weer. Zo zitten we een heel tijdje aan het water te kijken over het water, ik geniet met volle teugen! Daarna thuis ga ik lekker buiten zitten om verder te genieten van het mooie weer!

Verder heb ik deze week weer heerlijk gewerkt op de financiële afdeling, ben ik druk bezig geweest met mijn linked-in profiel, lekker gewandeld met mijn hond Damaris, heerlijke avondjes buiten gezeten met Dave. Kortom, ik mag niet klagen!!!!

Morgen heb ik weer een gesprek met mijn spoor-2-begeleidster, ik zal daar ook snel weer een stukje over schrijven!

Iedereen alvast een heel fijn weekend en vooral, geniet van het mooie weer!!!

Login of registreer om te reageren