Longarts Henk (H.J.A.M.) Otten stopt als specialist

Dit topic is gesloten
GwennyGwenny Administrator , Gebruiker, Schrijver, Moderator
Per 1 september ben ik met pensioen gegaan en eindigt dus mijn lidmaatschap van het Longforum.
Ik heb het altijd met plezier gedaan en was vaak verbaasd waarom patiënten de tijd niet claimen om de betreffende vraag te stellen aan hun eigen longarts tijdens het spreekuur.

Henk (H.J.A.M.) Otten
Longarts

Wij wensen Henk Otten en geweldig pensioen toe en bedankt voor het beantwoorden van de vele vragen hier op het forum
Team LongForum

Reacties

 • Dank aan Dr. Otten voor zijn inzet. Voor patiënten is het advies en soms de tweede opinie die onze longartsen gratis en zonder de verlammende bureaucratie van een ziekenhuis leveren, vaak van onschatbare waarde. Een rustig, gezond en langdurig pensioen gewenst!
 • Oma AkkeOma Akke Gebruiker
  Dankjewel Henk Otten voor je altijd duidelijke antwoorden op onze vragen. En nu dan genieten van je pensioen. veel plezier.
 • ThirzaThirza Gebruiker
  Graag wil ik ook mijn dank uitspreken naar dr. Otten en wens hem nog vele jaren in goede gezondheid.
  Als u zich verbaast over het aantal vragen die niet gesteld konden worden, betekent dat dat u een arts was die kennelijk wel ruimte gaf aan uw patiënten om hun vragen te stellen.
  Niet iedere arts doet dit, helaas.
  Ze trekken een hoeveelheid tijd uit, of ze kijken teveel naar hun beeldscherm en toetsenbord en zien daardoor niet de mens. Maar alleen de kwaal. Op een gegeven moment voel je dat het consult ten einde loopt en durf je geen vraag meer te stellen. Want je weet hoeveel mensen er nog in de wachtkamer zitten.
Dit topic is gesloten