Prednison grote buik

15-10-2017 om 06:52 uur

Vorig jaar is bij mijn schoonvader COPD vastgesteld.Hij is 79 jaar en het is best heel hard gegaan.Omdat het nieuw is voor ons stuiten we op vragen.Hij heeft sinds hij presenteert gebruikt een ontzettende dikke buik gekregen die erg gespannen is en veel pijn doet en benauwdheid geeft.Kan dit alleen vd prednison zijn? Hij is gestopt met roken en daar door veel gaan snoepen en veel minder gaan bewegen door de benauwdheid.Herkend iemand dit? Hoe lost u dit op? Hoe ziet uw dag eruit met benauwd heide,voeding,beweging?

Login of registreer om te reageren
15-10-2017 om 06:53 uur
Reactie op lindatheo123

Vorig jaar is bij mijn schoonvader COPD vastgesteld.Hij is 79 jaar en het is best heel hard gegaan.Omdat het nieuw is voor ons stuiten we op vragen.Hij heeft sinds hij prednison gebruikt een ontzettende dikke buik gekregen die erg gespannen is en veel pijn doet en benauwdheid geeft.Kan dit alleen vd prednison zijn? Hij is gestopt met roken en daar door veel gaan snoepen en veel minder gaan bewegen door de benauwdheid.Herkend iemand dit? Hoe lost u dit op? Hoe ziet uw dag eruit met benauwd heide,voeding,beweging?

Login of registreer om te reageren
15-10-2017 om 06:55 uur

Bent u met de copd aangepast gaan wonen? Geen trappen op,hulp in huishouden? Dichterbij winkels?

Login of registreer om te reageren
15-10-2017 om 06:57 uur

Hoe vaak en wanneer precies het gebruiken van Ventolin? De ene zegt voor de inspanning,andere na de inspanning ? Niet meer dan 4 keer?Als je constant kortademig bent na inspanning?

Login of registreer om te reageren