Subforum vraag het de longarts

Sinds wanneer heet het subforum 'vraag het de longarts', vraag het de arts/verpleegkundige' en waarom is dat niet gecommuniceerd? Betekent dit dat je niet altijd meer antwoord hoeft te verwachten van een van de longartsen maar dat het ook een verpleegkundige kan zijn die je vraag beantwoordt?

Reacties

 • Oma AkkeOma Akke Gebruiker
  Daar ben ik ook benieuwd naar.
 • En even belangrijk lijkt me de vraag wie beslist of een vraag voor de longarts is of voor de verpleegkundige. Moet de vraagsteller dat aangeven? Of moeten de medici dat zelf uitpuzzelen? Wazig.
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  Nog opmeekelijker dat jij als moderator blijkbaar ook niet op de hoogte hiervan was.
 • @Daantje
  Klopt, maar dat soort veranderingen wordt door administrators gedaan en niet door moderators. Het maakt mij ook niets uit want ik hoef niet alles te weten. Ik vroeg me alleen af wat er zou gebeuren als dezelfde vraag door beide expertises beantwoord kan worden. In theorie zou je dan conflicterende antwoorden kunnen krijgen. Daarom zou ik persoonlijk de artsen en de verpleegkundigen een eigen plaats op het forum geven.
 • MarcusMarcus Gebruiker
  Heb trouwens ook geen weet van dat er longverpleegkundigen op het forum voorgesteld zijn. Maar dat zou ik ook gemist kunnen hebben.

  Het lijk me een goede suggestie van kakatoet om de longverpleegkundige en de longarts een aparte topic te geven.
 • DaantjeDaantje Gebruiker
  Waarom krijg ik geen antwoord op mijn vraag?
 • marlenmarlen Gebruiker
  Hallo, hallo................, is daar iemand?

  Het lijkt wel of Daantje staat te roepen in een leeg huis!

  Een volkomen normale vraag verdient ANTWOORD!

 • trijnkotrijnko Administrator
  Sinds begin februari is het gewijzigd.
  Zover ik kan bedenken dat nu ook een verpleegkundige antwoord gaat geven is om de vragen sneller te beantwoorden en de longartsen, die dit in hun vrije tijd doen, te ontlasten.
  Uiteraard wordt elke vraag serieus beantwoord.
 • jeskeLFjeskeLF Moderator
  Beste bezoekers van het forum,

  We hebben inderdaad naast de longartsen ook een longverpleegkundige bereid gevonden om vragen te beantwoorden. We zijn zeer blij dat deze professionals zich allemaal vrijwillig inzetten! Zie deze pagina waar ze zichzelf allen voorstellen https://www.longforum.nl/overhetlongforum . De longartsen en longverpleegkundigen op dit forum beantwoorden alle medische vragen over longziekten. Ze hebben ieder hun eigen specialisme. Binnen het Longfonds zal beoordeeld worden wie het beste kan antwoorden; we houden hiermee rekening met de expertise van de professionals. Het is een drukbezochte en waardevolle rubriek die we graag op sterkte houden!

  Vriendelijke groet vanuit het Longfonds
 • snuitsnuit Gebruiker
  #10
  Hallo ik ben nieuw hier. Waar kan ik het beste mijn vraag plaatsen waar ik graag een antwoord op wil van een longarts ?
 • snuitsnuit Gebruiker
  #12
  Dankjewel Thirza !!
 • HattiecatHattiecat Gebruiker
  #13
  Heb dit even allemaal gelezen, ontzettend interessant!!!!!!
Log in of Registreer om te reageren.