toch nog een kans...

Na het gesprek met de artsen is nu duidelijk dat we opnieuw gaan voor de bestraling met de Cyberknife. In principe zijn we hier "blij" mee, want het betekent dat we hierna nog een kans hebben op een behandeling, mocht het nodig zijn.
We wachten dit wel weer af en voorlopig gaan we er voor! De tumor zit wel lastig, op de bronchien en de kans op schade is wat groter.
Nu wordt er weer middels een lijn in de lies, soort van clips gezet op de tumor zodat dit niet kan bewegen tijdens de bestraling.
Nu zie ik hier enorm tegenop, ik denk dat het een beetje hetzelfde gaat als dotteren en daar heb ik ook geen ervaring mee. Misschien dat iemand mij een beetje kan geruststellen? De arts zei ook wel dat het meevalt ( de lies wordt verdoofd) maar ik word al eng bij het idee alleen. Een roesje schijnt niet nodig te zijn maar ik zou het wel willen. Ik ga hier zowiezo nog een keer om vragen.
Alvast bedankt voor de reacties.

Reacties

 • IlseBIlseB Gebruiker
  Dag Eliende,
  Ik kan je helemaal geen raad geven, want ik heb veel meer geluk gehad dan jou, bij mij is het na de operatie tot nu toe niet meer teruggekeerd.
  Ik wil je veel moed wensen, en hoop dat de behandeling gaat helpen, en niet te zwaar gaat worden.
  Ik zou ook om een roesje vragen denk ik.
  Ik duim voor jou!
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  Ik wil je ook veel sterkte en moed wensen, wat enorm ellendig.
  Ik heb er geen ervaring mee en kan er niets over zeggen maar heb wel een hartcatheterisatie gehad, ook via de lies, zonder roesje maar kreeg een rustgevend pilletje dat hielp goed, de verdoving in de lies viel mij mee, ging heel snel en na de 1 e prik voelde ik niks meer, alleen dat ze er bezig zijn maar geen pijn.
  Sterkte en ook ik duim voor je!
 • daysydaysy Gebruiker
  Heb er geen last van gehad, was ook erg bang heb dit gewoon gezegd. Probeer te ontspannen hoe moeilijk ook succes en sterkte
Log in of Registreer om te reageren.