Longarts Jan Willem van den Berg wordt deskundige op het Longforum

milouLFmilouLF Administrator , Gebruiker, Moderator
edited 27 mei in Mededelingen
Hallo allemaal,

En ik heb alweer goed nieuws, er komt nóg een deskundige het Longforum versterken. Dit keer Longarts Jan Willem van den Berg. Hij is werkzaam bij de Isala Klinieken en Zwolle en stelt zich graag aan jullie voor:

“Sinds 1997 ben ik longarts. Ik werk al heel lang in de Isala klinieken in Zwolle, en sinds kort part-time bij PoliDirect IJburg, en ook bij 2eartsonline.nl
Mijn aandachtsgebieden zijn vooral de hoestpoli voor mensen met chronische hoest, en daarnaast COPD en astma. Het liefst zou ik mezelf overbodig willen maken door mensen met longaandoeningen zelf de regie te geven (en ze daarbij te ondersteunen). Voor mensen met COPD hebben we een beeldbelproject met Luscii, en we zijn ook bezig met een astma-app. Wat ik leuk vind is zorg te veranderen, beter te maken. Ik woon in het centrum van Zwolle, ben zeer geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad en ben daarnaast hobby-imker.”

We zijn erg blij dat dokter Van den Berg vragen wil beantwoorden in de rubriek ‘vraag het de deskundige’ en wensen hem veel plezier!

Reacties

  • goudvisjegoudvisje Gebruiker
    #1
    Welkom hier! Wat fijn dat u ons wilt helpen.
    Veel plezier en groeten.
Log in of Registreer om te reageren.