Even voorstellen!

08-01-2020 om 11:53 uur

Hoi ik ben Lot, ben 33 jaar en ben getrouwd. Heb 2 kids
Een zoon van bijna 9 en een dochter van bijna 6.
Onze zoon is vanaf zijn geboorte veel ziek,luchtweg klachten en longontstekingen. Na 4 jaar de deur bij de huisarts plat te hebben gelopen en de nodige antibiotica kuren plus 6x buisjes,neus en keel amandelen eruit geƫist dat er is een kinderarts zou mee kijken. Na ons eerste bezoekje aan de kinderarts werd ons al veel meer duidelijk. Na een maandje met verschillende puffen en onderzoeken hadden we eindelijk een diagnose (astma nog zeker vanwege de leeftijd van een. Blaastest). Een long aandoening middenkwab syndroom en astma en een imumm systeem die niet zo goed werkt. Inmiddels weten we dat hij erg last heeft van inspanning astma. Als er veel stress is kunnen we er donder op zeggen dat hij snel en veel benauwd is en ziek word. Het benauwd zijn uit zich in een hoge snelle ademhaling met veel hoesten en een witte rand rond om zijn neus en mond.
Hij heeft nu 2x2 daags de fluticasonpropionaat en 2x1 daags(en als hij het extra nodig heeft) de ipratropium
Daarbij krijgt hij van oktober tot maart/april een onderhoudskuur antibiotica (1x daags ) om te voorkomen dat hij steeds ziek word en opgenomen moet worden.
We krijgen de klachten lastig onder controle en zitten vaak bij de kinder longarts. Ik hoop hier misschien ouders te treffen die het herkennen of tips hebben. Groetjes Lot

Login of registreer om te reageren