Terugblik..

MillyMilly Schrijver
edited februari 2020 in Milly
Hoi hoi lieve mensen!

Hier spuit elf, belofte maakt schuld... De tijd is doorgegaan en ik ging mee ;)

De afgelopen weken is de rust echt weergekeerd! Eind november mijn revalidatietraject afgesloten na 8 maanden, wat n rollercoaster aan ervaring, emotie, kennis vergaren en leren omgaan met mijn nieuwe 'ik'.
Tel daarbij de pogingen van mijn gevoelige gezin op om te wennen aan al t nieuwe, ons veranderde ritme, onze pogingen van elkaar te houden in alle onzekerheid en verwarring, ziedaar een kakafonie van emotie, moed en hoop!
Ik zeg, alleen t resultaat telt!! Ik ben trots op iedereen en alles in ons gezin!

Ik sta, als t ware, een eind op de top van n immense berg en bekijk de afgelegde route.. Wat ligt t dal diep onder ons, wat was de weg soms stijl.. Soms moesten we uitrusten onderweg, soms elkaar dragen, soms zaten we moedeloos op n steen.. Soms hadden we een gids nodig omdat we verdwaalt waren en de weg niet meer wisten.. Toch vorderde onze reis, de berg op, gestaag! Tot daar waar we nu staan, waar we terugblikken en ook plannen maken! Plannen maken? Ja, plannen maken! Omdat we weer vertrouwen hebben in ons, in mij, in de toekomst!!

Ook kijk ik naar boven, de top ligt nog n eindje boven ons.. Zullen we daar komen? Zullen we daar helemaal bovenop komen? Ik weet t niet, dat zal de tijd ons leren. Het hoeft ook niet perse eigenlijk, het is al zo bijzonder dat we deze berg al zo hoog beklommen hebben! Ik ben dankbaar voor alles wat we weer terugkregen.. Ik kan weer lopen, kan weer (gedeeltelijk) voor de kinderen zorgen, kan weer n heerlijk maal op tafel krijgen, kan weer kleine huishoudelijke klusjes, kan weer.. genieten! Meer genieten dan eerst..

Als vanzelf gaan mijn ogen hoger dan de top van de berg... Daar boven, naar God.. Dankbaar ben ik, elke dag hielp Hij, gaf kracht om door te gaan, te leren, te vallen, op te staan, verder te gaan, te leren leven met mijn beperkingen van ernstig astma en niet aangeboren hersenletsel! Met mijn lieve man en kinderen..

Ik hou van jullie lieve schatten, jullie hebben mij erdoor gesleept en door dik en dun gesteund, geliefd!!
En ook kan ik nu zeggen: nieuwe Milly, ik hou ook van jou..Liefs! :\">

Reacties

 • Anna50Anna50 Gebruiker
  Mooi lieve Milly! Zo knap dat je dit kan verwoorden. Ik wens je het allerbeste toe. :-*
 • goudvisjegoudvisje Gebruiker
  Wow wat mooi geschreven!
  Jullie hebben een lange weg afgelegd met ups en downs maar elkaar nooit los gelaten, dat is wat telt he?
  Echt fijn een groot stuk verbetering, dat is wat belangrijk is, niet de top halen indd.
  Fijn weer wat van je te lezen en hoop dat je vooral geniet van alles en iedereen om je heen.
  Liefs , Jolien
 • EdelweissEdelweiss Gebruiker
  Zo mooi en bijzonder verwoord!
  En vooral blij en dankbaar met en voor jullie dat het “goed” gaat en jullie je gezegend en gedragen weten door God.
  Jullie zijn een mooi gezin met veel liefde voor elkaar!
 • NckiieNckiie Gebruiker
  Wat ben je een topper!!! En wat mooi beschreven van die berg en wellicht zijn er meerdere/verschillende toppen van de berg!
  Wat heerlijk wat je allemaal weer kan en meer genieten is helemaal mooi!!! Ik wens je nog een heel mooie reis en mooi dat je dit deelt!
 • puckiepuckie Gebruiker
  goed gedaan
Log in of Registreer om te reageren.