Hoe ervaart u de zuurstofvoorziening? Vertel het ons!

13-05-2020 om 12:01 uur

Wij zijn tweedejaars gezondheidszorg studenten die momenteel aan de Hogeschool Rotterdam bezig zijn met een project. Tijdens dit project onderzoeken we de problemen die ervaren worden bij de zuurstofvoorziening. Zou u ons willen helpen door het invullen van deze enquête?

Wij onderzoeken hoe het gebruik van elektronica de gezondheidszorg kan verbeteren. De focus ligt op het gebruik van zuurstofvoorziening. Hierbij richten wij ons op het gebruiksgemak. Iedereen die extra zuurstof gebruikt, kan ons helpen bij het onderzoek en deelnemen aan de enquête.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5-10 minuten. Dit onderzoek vraagt geen fysieke inspanning. De enquête vult u anoniem in.

Het doel van de enquête is om de ervaren problemen in kaart te brengen en naar aanleiding daarvan gaan we een oplossing zoeken voor 1 van de aangegeven problemen.

Via deze link kunt u de enquête invullen: https://www.survio.com/survey/d/P7G4N7C4H7C8R8P6F

Bij voorbaat dank voor het invullen namens alle projectleden (Opleidingen: Verpleegkunde, Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie & Medische Hulpverlening)

Bij eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met: Diana van der Vlies, email: 0943659@hr.nl

Login of registreer om te reageren