Mijn dagje III

Dit topic is gesloten
HeidiVHeidiV Gebruiker
Hier zijn we even weer, tot we weer lastig gevallen worden door de verpleegkundige  ;).
Deze nacht een klein beetje geslapen, maar nog niet zoveel, ben ontzettend moe. Voel me nog steeds ziek, en eten is mijn vriend ook niet.
Straks weer het hele ochtend ritueel, parameters, medicatie, wassen, ... heb er niet zo een zin in. Wil gewoon lui zijn en blijven liggen, maar dat is buiten de verpleging gerekend natuurlijk. Die laten me niet met rust. Ze hebben wel gelijk, morgen weekend, even wat meer rust, dan zijn er al geen vervelende onderzoeken meer of zo.

Ben eens benieuwd of uro vandaag gaat langs komen, ga het nog eens vragen aan mijn longarts en zeggen dat ik het zo niet hou. Ik weiger nog elke keer naar toilet te lopen, is vermoeiend en kan toch niet plassen. Ga zien wat arts zegt als voorlopige oplossing. Hoop dat ze een goede oplossing heeft, want ben mijn blaas wat beu aan het worden.

Nu voor ze me komen ambeteren nog wat rusten, en dan hebben we weer de zenuwachtige verpleegkundige  :), is echt ongelooflijk hoe zenuwachtig dat die is. En dan loopt altijd alles in het 100 bij haar, denk dan bij mezelf, zijt wat rustiger dan zal het ook makkelijker gaan. En loopt niet alles in het 100, maar ja he maak je dat haar wijs. Het is een specialeke maar een hele lieve wel  ;).

Ik hou jullie op de hoogte, nog een fijne dag  :)

Veel liefs, knuf  O+
Heidi  :W
Ga naar laatste reactie«137

Reacties

 • HJHJ Gebruiker
  Fijn dat je iets geslapen hebt hopelijk gaat dit de komende dagen langzaam aan beter. Vervelend dat je blaas nog niet meewerkt. Hoop voor je dat uro vandaag gaat komen en een voorlopige oplossing voor je heeft.
  Misschien kun jij de verpleegkundige een beetje op haar gemak stellen zodat ze minder zenuwachtig is het en het verzorgen beter gaat.
  Wens jou ook een fijne dag.
  Heel veel beterschap O+ :*
 • EdelweissEdelweiss Gebruiker
  Sterkte weer Heidi! Hopelijk komt er een goede oplossing voor je blaas, want zo is het ook niks!
  Hopelijk laten ze je metrust en kan je nog wat verder slapen.
  ja, sommige verpleegkundigen....niet iedereen is even handig :) Gelukkig is ze lief, dat scheelt!
  Beterschap!!
 • tessa1975tessa1975 Gebruiker
  Hoi Heidi,
  Hoop dat er snel een oplossing komt voor je blaas. Het idee van HJ is nog niet zo slecht, misschien helpt het om de verpleegkundige op haar gemak te stellen.  ;)
  Beterschap
 • jippie46jippie46 Gebruiker
  Geef de verpleegkundige maar een lekker kopje thee met valeriaan erin :@<;br />
  Lekker rustgevend voor haar ook  :?

  Sterkte heidi
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ jippie dat is nog een gedacht, maar vrees dat ze dat niet aanneemt van mij  :)
  Aan al de andere, dat lukt bij haar niet, je krijgt haar niet rustig.
  Het komt vaak omdat ze denkt dat ze niet rond gaat raken en omdat ze ook niet zo super georganiseerd is. En elk klein prulletje dat er niet loopt zoals het hoort raakt ze in paniek. En daarvan komt al de stress en de zenuwachtigheid. En haar gerust stellen lukt niet, al meerdere keren geprobeerd, ondertussen heb ik er al leren mee omgaan dat ze zenuwachtig is, ze is lief en bedoeld alles goed en dat doet veel.

  Even wat meer info over mezelf.
  Weet ondertussen wat er met mij blaas aan de hand is  ;(, ze werkt niet meer. Ik plas alleen wat er overloopt, meer niet de rest blijft er zitten. Moet nu een vier tal keer gesondeerd worden  ;(. En als ik van pneumo naar huis mag ga ik naar de afdeling uro over. Ze gaan uitzoeken hoe het komt. En ondertussen gaan ze me aanleren hoe ik mezelf moet sonderen  ;(. We weten nu wat er gaande is, maar het is geen leuk nieuws. Het kan zijn dat het nog gewoon hersteld, maar kan ook definitief zijn. Is even een hele aanpassing in mijn leven, leren omgaan met sondage en niet meer zelf plassen. Maar we komen dat ook weer wel te boven.

  Ga wat tv kijken en proberen mijn gedachten wat te verzetten.
  Nog een fijne avond!

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  He bah dat kan er ook nog wel bij. :?
  Hoop dat ze een oorzaak kunnen vinden voor het niet meer werken van je blaas, en deze voor je kunnen wegnemen. Hopelijk geneest het weer vanzelf.
  Heel veel sterkte met het verwerken hiervan.
  Fijne avond. O+ :*
 • Mamv2Mamv2 Gebruiker
  Jee, het zit je ook niet mee he.
  Sterkte!
  Ik hoop ook dat je blaas het alsnog zelf gaat oppakken.
 • EdelweissEdelweiss Gebruiker
  Tjonge,dat is heftig Heidi! Hopelijk gaat je blaas weer zelf aan de slag, want dit is ook maar niks! Sterkte!!
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  Hier even een kort berichtje van mij.

  Bedankt voor jullie berichtjes, de steun doet goed  :).

  Hier na veel tranen er stilletjes aan mee leren aan het omgaan. Tijdens het sonderen heb ik het wel nog moeilijk, dan staan de tranen in mijn ogen. Maar daarna kan ik wel nog lachen, al is het niet simpel, wil gewoon naar toilet gaan, niet gesondeerd worden. Hoop dat het nog omkeert en ik binnen enkele dagen gewoon naar toilet ga zonder problemen.

  En nu moet ik het sonderen nog niet zelf doen, maar dat gaat me na het weekend ergens aangeleerd worden als ik naar uro over ga. Denk dat ik dan nog wel een klopke krijg, want dan moet ik het zelf doen, en het aanleren. Hopelijk loopt dat snel, dat ik dan snel naar huis kan. Wil gewoon thuis zijn nu, niet hier, in mijn vertrouwde omgeving.

  Nog een fijne dag verder, of eerder avond.

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  He hey,
  Het is allemaal enorm vervelend :? :X zal het netjes houden.
  Hoop voor je dat er nog enige verandering gaat komen in de situatie.
  Hopelijk mag je snel naar huis met of zonder sondage.
  Heel veel sterkte en een dikke knuf :* O+
 • KariboeKariboe Gebruiker
  Hallo Heidi,

  Wat triest voor je dat je blaasproblemen nog niet weg zijn (had ik stiekem gehoopt). Ik hoop dat het over gaat. Kan het niet aan je medicatie liggen?
  Ik snap dat je thuis wil zijn, er gaat niets boven je eigen pekje en Bas.
  Ik heb een kaart gestuurd, hoop dat je ouders hem voor je meenemen naar het ziekenhuis.
  Groetjes,

  Kariboe
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @kariboe neen aan de medicatie ligt het niet, ze weten nu nog niet waardoor het komt. Dat zullen ze nog wel doen, nu is het eerst belang, me sonderen en mij leren sonderen, al heb ik daar geen zin in, wil het niet. Maar kan niet anders vrees ik. Mijn ouders brengen al de post mee naar hier, dus je kaartje zal hier ook wel aankomen  ;).
  @ HJ bedankt, ik blijf ook hopen dat het veranderd, maar dat is afwachten. En veel geduld hebben.

  Hier is het nog af en toe tranendal, schaam me er wat voor, wil me sterk houden, en laten zien dat het lukt om ermee om te gaan. Maar soms komen de tranen daar toch aankloppen.

  Ga me wat afleiden met tv, nog een fijne avond.

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • MarcusMarcus Gebruiker
  Heidi wat vervelend allemaal weer heel veel sterkte en probeer wat te genieten van je tv avond.

  Marcus
 • tessa1975tessa1975 Gebruiker
  Voor dat tranendal hoef je je niet te schamen. Je wil je groot houden, maar er gebeurt zoveel dat het niet raar is dat je ook verdriet hebt. Krop het niet op, want dat is ook niet goed. Je bent een sterke meid en een kanjer. ;)
  Hoop mee dat het toch goed komt met je blaas. Misschien kunnen ze op de afd. Uro meer doen.
  Ik hoop dat je gauw weer opknapt.
  Veel liefs en een dikke knuffel
  Tessa
 • HJHJ Gebruiker
  Af en toe een huilbui geeft niks meid het is ook niet niks wat je te verwerken krijgt. Mij lucht het meestal op een flinke huilbui. Zet hem op meid je bent een kanjer. O+
  Hoop dat je snel weer thuis bent.
  Veel plezier met je tv avond.
  Zal morgen nog een leuk kaartje voor je uitzoeken op de site.
  Hele dikke knuf. O+
 • jippie46jippie46 Gebruiker
  Echt Heidi, katheteriseren, kun je leren :@<;br />
  En het is beter voor je blaas om dat zo snel mogelijk te leren, want hoe langer je blaas echt onder hoogspanning staat, hoe langer herstel duurt. Dus meid, zet je tanden erin, beloon jezelf, ik weet zeker dat je het kunt.

  En het is een grote teleurstelling dat geloof ik. Maar ga ervoor!!!
  En laat je moeder ook een spoedcursus krijgen, als je niet lekker bent kan zij het van je overnemen. Bij vrouwen gaat het gelukkig makkelijker dan bij mannen.

  Dikke knuffel
  Jippie
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @ Jippie, bedankt voor je berichtje, ik moet wachten om het te leren tot ik over kan naar uro, maar heb nu eigenlijk iets van wil het leren, moet de verpleging het niet meer doen. Nu ben ik afhankelijk van hen. En bedankt voor de tip, ga ik zeker voor zorgen dat mama dat leert.
  @ HJ, Tessa, Marcus bedankt voor de steunende berichtjes deed me goed  :).

  Vandaag gaat het al een stuk beter, voel me echt beter. Huilbuien zijn gedaan, wil er nu voor gaan en liefst zo snel mogelijk. Heb de moed teruggevonden, ben weer een en al positiviteit  :).
  Denk dat het ook veel doet dat ik een super goede nachtrust gehad heb, heb zalig geslapen, wel een aantal keren wakker, maar heb echt goed geslapen. Voel me uitgerust en dat doet veel.

  Longen zijn echt aan het beteren, voel echt verschil, en denk ook dat ik de griep heb overwonnen  ;). Kan al terug wat eten, wel met kleine beetjes, maar het lukt, dat lukte de voorbije tijd niet. Ben zo blij  :) dat het de goede kant op aan het gaan is. Na de onderzoeken kan ik dan eindelijk overgaan naar uro en dan naar huis  ;). Kan nu plots niet rap genoeg meer gaan, eens ik me goed voel wil ik hier weg, wil ik thuis zijn, mijn eigen plekje, bedje, ...

  En mijn schatekes Bas en Minoutsh mis hen zo. Hun knuffelen, ermee spelen, verzorgen, verwennen  ;). Nog een fijne zondag verder, ik ga nog een dutje doen voor het bezoek hier binnen valt  ;)

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  Klinkt goed meid.
  Fijn dat je goed geslapen hebt en ook weer zin hebt in eten.
  Hoop dat je snel over mag naar uro en daarna lekker naar huis naar je eigen bedje kunt en je schatjes weer kunt knuffelen.
  Dikke knuf O+
 • Mamv2Mamv2 Gebruiker
  Fijn dat je weer aan het opknappen bent!
  Dikke knuf!
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  Nog rap even iets over mij.
  Longen zijn verbeterd, griep is door, voel me beter :).

  Morgen voormiddag verhuis ik naar de andere afdeling, voelt wat raar, en onzeker aan. Ken hen niet, hoe gaat het zijn, zijn dat ook zo een lieve verpleegkundige, hoe gaat het zijn als ze me dat gaan leren, ... Wou dat het allemaal al voorbij was, dat ik gewoon richting thuis ging morgen en dat ik nu even ontwaakte uit een nachtmerrie.
  Maar we gaan ervoor, mij krijgen ze niet klein :).

  Slaap zacht allemaal
  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • HJHJ Gebruiker
  Fijn dat de longen verbeterd zijn en je je ook beter voelt.
  Sterkte meid, het zal vast wel goed komen op de andere afdeling.
  Kan me voorstellen dat je onzeker bent omdat je ze niet kent maar zet hem op meid.
  Heel veel succes hopelijk mag je nu snel naar huis.
  Heel veel sterkte en een dikke knuf O+ :*
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  @HJ Dank je  :)

  De grote dag is aangebroken, binnen een goed uur en half a twee uur ben ik richting uro.
  Voelt echt raar, langs de ene kant heel blij, blij dat ik eindelijk verder kan en een stapje dichter tegen naar huis gaan aansta.
  Maar ook zo bang, bang voor wat er gaat komen, hoe het gaat zijn, wie zijn daar de verpleegkundige, zijn die ook zo lief, ...

  Eerste huilbui al achter de rug, pff, was met verpleegkundige aan het spreken en ja daar kwamen de tranen. Kon ze niet meer tegen houden, had er geen invloed meer op. Denk en vrees dat dat nog wel even gaat zijn vandaag. Zeker omdat alles zo onbekend is en nieuw is.

  Maar we slaan er ons wel door, we komen dit ook weer te boven  ;) zoals al de ander rest dat we al door gekropen zijn  ;), kunnen we dit ook aan.

  Nu verder de ochtend routine zoals altijd, tot later.

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • DominiqueDominique Gebruiker
  Sterkte op de volgende afdeling
  Hopelijk mag je ook weer snel naar huis
 • HJHJ Gebruiker
  Sterkte meid en zoals ik al zei het gaat vast wel goedkomen.
  Dikke knuf O+ :*
 • maraikiemaraikie Gebruiker
  hoi,

  Fijn dat het met je longen beter gaat, das in ieder geval een lichtpuntje.

  Veel sterkte verders en een dikke knuf O+ O+
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  Ik ben heel fier op mezelf  :)
  Ik kan mezelf sonderen nu al, verschiet er zelf van.
  Mag misschien morgen naar huis. Hoop het echt.

  Veel leifs, knuf  O+
  Heidi  :W
 • jippie46jippie46 Gebruiker
  op 1359490339:

  Ik ben heel fier op mezelf  :)
  Ik kan mezelf sonderen nu al, verschiet er zelf van.
  Mag misschien morgen naar huis. Hoop het echt.

  Veel leifs, knuf  O+
  Heidi  :W  Zie je wel, ik wist het wel. Trots op jou!!!! :)
 • Mamv2Mamv2 Gebruiker
  Toppertje!
  Ik ga heel hard duimen dat je morgen naar huis mag!
 • maraikiemaraikie Gebruiker
  op 1359490339:

  Ik ben heel fier op mezelf  :)
  Ik kan mezelf sonderen nu al, verschiet er zelf van.
  Mag misschien morgen naar huis. Hoop het echt.

  Veel leifs, knuf  O+
  Heidi  :W


  Ik ben ook trots op je!!!  ^O^ ^O^ ^O^

  En ga duimen dat je morgen weer lekker naar je eigen huis kan!!!!!

  Knuf!!!!
 • HeidiVHeidiV Gebruiker
  Dank je allemaal  :)
  Had dit eigenlijk nooit verwacht dat het zo simpel ging zijn en makkelijk ging gaan.
  Nu morgen nog goed nieuws en mijn weekje kan niet meer stuk  ;).

  Slaap zacht  :z :z :z

  Veel liefs, knuf  O+
  Heidi  :W
Dit topic is gesloten