Nieuwsposter Gezocht

Dit topic is gesloten
buzzerbuzzer Gebruiker
edited juli 2006 in Mededelingen
Daar ons forum nog steeds groeit, en wij ook meer aan nieuwsvoorziening willen doen, zijn wij op zoek naar een enthousiast iemand die ons team wil komen versterken als nieuwsposter.
Het is de bedoeling dat je als nieuwsposter met grote regelmaat op het internet en andere media op zoek gaat naar nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan Astma, COPD en de gezondheidszorg, en deze dan hier al dan niet herschreven plaatst.

Voorwaarde voor de kandidaten is wel dat je de Nederlandse taal goed beheerst, en dat je regelmatig online bent om bij te dragen aan het forum.

Helaas kunnen wij je géén salaris bieden. Wél krijg je een
opvallende kleur in de online ledenlijst, de 'tag' Nieuwsposter boven je naam én een @astmaforum.nl e-mail forward.  En je wordt lid van een enthousiast team die de schouders er onder zet om dit forum tot een succes te maken !

Heb je interesse om mee te werken aan dit leuke forum, mail dan je motivatie vóór Zondag 20 november naar info@astmaforum.nl .  Alleen sollicitaties die op dat mailadres binnen komen worden in behandeling genomen.  Je kunt niet reageren in dit topic.

We zien jullie reacties gaarne tegemoet !

vriendelijke groet,

Peter

Reacties

  • MarkMark Gebruiker
    De sollicitatie procedure voor nieuwsposter loopt natuurlijk nog steeds  :Y  :P

    Als er vragen zijn kunnen deze uiteraard ook worden gesteld. Stuur je vragen naar info@astmaforum.nl en wij zullen je vragen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 dagen, beantwoorden.

    Om een indruk te krijgen van het soort berichten wat wij verwachten van een nieuwsposter zou je kunnen kijken naar de berichten welke veelal worden gepost door Zerosiz.

    Lijkt het je leuk om te doen, stuur dan gewoon een e-mail. Proberen kan altijd  *)
Dit topic is gesloten