Pulmonale hypertensie

09-02-2013 om 19:39 uur

Lieve medeformeren,

Ben bekend met astma en vermoedelijk BPD, ruim 3 jaar terug ben ik verdacht van pulonale hypertensie, toen is het er niet uitgekomen, donderdag bij de internist geweest en op basis van mijn klachten en eerdere onderzoeken vermoed hij dat er toch alsnog sprake is van PH, ik ben zo bang.
Hoop dat ik snel bij de cardioloog terecht kan en ik duidelijkheid krijg.

Ben benieuwd of er andere hier op het forum zijn die er ervaring mee hebben, en ik hoop dat jullie die ervaringen met mij willen delen.

Liefs Rachel

Login of registreer om te reageren
10-02-2013 om 10:58 uur

Heel veel sterkte, ik hoop voor je dat er nu snel duidelijkheid komt

Login of registreer om te reageren
10-02-2013 om 11:11 uur

Vreselijk spannend hé die tijd dat je moet wachten op duidelijkheid rond je diagnose. Ik heb zelf geen PH, maar wou je toch veel sterkte wensen! Schrijf gerust je zorgen van je af op het forum  :Y

Login of registreer om te reageren
16-05-2013 om 20:46 uur

Hoi,hoi,

Ik werd ook verdacht van ph, maar ik heb het niet 9zegt de longarts). Ik heb alle symptomen van ph, maar de druk in mijn hart is niet verhoogt en daarom mag het die naam niet hebben. Ik ben in maart weer voor controle geweest in het st. antonius in nieuwegein en daar vertelde de longarts mij dat als de ph na 2 a 3 jaar niet geconstateerd was, dat dat ook niet meer zou optreden. De reden waardoor ik mijn klachten heb is dat ik een vernauwde longslagader heb en chronische longembolieen.
Ik moet maar aannemen dat dat zo is, want zij zijn daarin gespecialiseerd, maar gezien ik overal al een uitzondering op ben zou het me niet verbazen of ik val weer in de prijzen hahaha.

Groetjes Miranda

Login of registreer om te reageren
26-12-2013 om 21:52 uur

Ik héb Pulmonale Hypertensie met oorzaak onbekend. Al vanaf mijn geboorte, maar is pas op mijn 15e ontdekt. K zie dat hier lang geleden dit topic is gestart, maar als je alsnog vragen hebt ofzo, stel maar (:

Login of registreer om te reageren
09-01-2014 om 20:53 uur

Lieve allemaal,

Ondertussen zijn we bijna 1 jaar verder.
Nog steeds geen duidelijkheid.
M'n internist blijft het vermoeden hebben, maar mijn Cardiloog denkt van niet en wil er ook geen verder onderzoek naar doen.
Morgen weer naar de internist, ga het weer aankaarten, wil duidelijkheid.

Bedankt voor de reacties.

Liefs Rachel

Login of registreer om te reageren
09-01-2014 om 21:17 uur

Hoi Rachel,
Succes morgen, hoop dat er snel duidelijkheid komt voor je!
Liefs

Login of registreer om te reageren