Wat eten we Vandaag! Deel 37

30-01-2018 om 13:57 uur Gesloten

Dit bericht is verplaatst van: Wat eten we vandaag! Deel 36

De reacties zijn gesloten.
28-05-2018 om 17:25 uur

Pastasalade met kebabspiesjes

06-06-2018 om 16:50 uur

Pitabroodjes met gehakt gekruid met gyroskruiden, knoflook en ui erdoorheen. Daarbij komkommer, saladeblokjes (of feta) en tzatziki. Normaal hoort er ook nog ijsbergsla bij, maar die was al op xD

10-06-2018 om 12:13 uur

Kalfshaas in romige Calvadossaus, koolrabi, aardappel gratin.
Na Griekse yoghurt met beetje tijmhoning.

11-06-2018 om 14:12 uur

Gegrilde zalm met een marinade van Japanse soja, en sesam korstje
Roer gebakken paksoi en bimi.
Verse vruchten na.

11-06-2018 om 14:50 uur

@Marcus,
Tegen jou kan ik niet op, maar ik denk dat ik niet de enige ben
die dit zo voelt.
Wij eten "nieuwe!!" aardappeltjes(opperdoes) met roomboter.
Koken in de schil met daarbij een salade met kip.

11-06-2018 om 14:54 uur

Ijsjes!

11-06-2018 om 16:08 uur

@ Joop60 het is nota bene een heel simpel menuutje ... stelt echt niks voor in mijn ogen ...

Beetje een stukje zalm insmeren met een marinade en een korstje van sesam met soja en honing ... beetje groente roerbakken. Sommige menuutjes kan ik me dat wel voorstellen ... ben altijd bereid om een beetje uitleg, receptjes en tips te geven, heb ik in het verleden ook wel gedaan.

Vergeet niet, zoals je misschien wel weet, heb ook een tijd professioneel staan koken. Heb meer dan 4000 kookboeken zoals velen wel weten de oudste is uit de 18e eeuw, voor een uitgever corrigeer ik kookboeken en geef ik af en toe nog horeca adviezen. In Zweden geven we ook workshops, het is dus ook geen vergelijking denk ik.

Jouw menuutje klinkt ook super lekker en de opperdoes is een van de lekkerste tenslotte en een salade met kip is over heerlijk.

11-06-2018 om 19:03 uur

Kip kerrie met paprika, bosui, appel en bloemkoolrijst

12-06-2018 om 05:51 uur

@Daantje
Bloemkoolrijst??
Bloemkool met kip-kerrie is natuurlijk erg lekker.