Overzicht

Kan je bij het overzicht zien of er een nieuw bericht is? Kan het niet ontdekken. :)

Reacties

 • MarcusMarcus Gebruiker
  #1 edited december 2018
  Beste Anna,

  Overzicht is meer zoals op de meeste sites "Home" betekend.

  Wil je zien wat de nieuwste berichten zijn klik je links boven op "Topic" en dan krijg je een overzicht met alle nieuwe berichten, die je kan onderscheiden met het labeltje "nieuw", ook staan er nummers bij "nieuw" bijvoorbeeld "4 nieuw" dan zijn er in dat topic vier nieuwe berichten die jij nog niet gelezen hebt.

  De topics / berichten die jij al eerder gelezen hebt houdt de site bij en krijgen dus niet het labeltje nieuw. Maar is er in dat topic wel een nieuw bericht dan zie je "1 nieuw".

  Nadat je bij je bezoek alle berichten gelezen hebt wat je wil lezen en belangrijk vindt klik je op "Alles als gelezen markeren".

  Klik je echter NIET op "Alles als gelezen markeren" zie je de volgende keer de nieuwe topics die er zijn sinds je laatste bezoek bijgekomen zijn, maar ook de topics en berichten die vorige keer nieuw waren maar die jij toen niet gelezen hebt. Op deze manier hou jij zelf in de hand of je alles wil markeren als gelezen en bepaald niet alleen de site wat er in "topics" als nieuw gemarkeerd is, zo kan je meerdere keren inloggen en blijft voor jou zichtbaar wat je nog niet gelezen hebt.

  Ook zie je bij alle topics rechts een klein sterretje staan die kan je aanvinken dat zijn dan topics die jij graag wil volgen en krijgen de titel "favorieten" die kan je dan bij je volgende bezoek gelijk zien als je rechts boven op het paperclipje klikt, dat is het derde symbooltje rechts naast jouw naam. Klik je op daar dan op "alle favorieten" dan heb je één keer een pagina met alle door jou gevolgde topics. Ook daar zie je als er nieuwe berichten zijn bij jouw favorieten die jij nog niet gelezen hebt berichten als "nieuw" gemarkeerd.

  Hoop dat met dit antwoord je nu duidelijkheid hebt en het bijdraagt bij een betere en fijnere beleving van deze site.


  Succes.
 • Anna50Anna50 Gebruiker
  @Marcus, bedankt voor je uitleg, maar zover was ik ook. :) Het gaat mij erom of je al bij Home kan zien of er nieuwe berichten zijn. Of leg ik het weer niet goed uit. hahaha
 • MarcusMarcus Gebruiker
  Anna,

  Nee dat gaat niet, het is volgens die uitleg en niet anders.
 • Anna50Anna50 Gebruiker
  Oke, bedankt! :)
Log in of Registreer om te reageren.