[SC] Waar we op jacht gaan naar een mooi, longvriendelijk vakantiehuisje

13-05-2020 om 11:55 uur Gesloten

Dit bericht is verplaatst van: [SC] Waar we dromen over mooie reizen

De reacties zijn gesloten.
05-11-2021 om 19:54 uur

ha, dan heb je een maatje groter dan mij Trijnco. ik heb yaris. Mooie grijze :-)
ben er blij mee, heb 2 jaar geleden eentje gekocht van.... 5 mnd oud . Voor idd een goede prijs.

Mijn oude toyota kreeg echt forse kuren, kon je niet meer op vertrouwen, 19 jaar oud..

05-11-2021 om 19:56 uur
Reactie op Daantje

Maar eigenlijk wil ik vooral een plan hebben voor wat ik wil als ik weer problemen krijg zodat ik dat niet dan nog moet bedenken. Ik kan gewoon niet lang zonder auto. OV vermijdt ik qua infectie gevaar en mijn werk is te ver om te fietsen.

taxi of collega lijkt me. dat is snel geregeld. auto kunnen ze vaak weer rap rijklaar maken.

ik kom ook echt niet in het ov, in de zomer was t wat twijfel maar niet gedaan, maar nu doe ik t echt niet zeg, alles staat op rood....

05-11-2021 om 20:28 uur

Zolang ik geen hele dagen werk is het lastig om mee te rijden met een collega. Die werken allemaal wel de hele dag.

06-11-2021 om 05:39 uur

Onwijs lastig @Daantje . Je zou ook eventueel kunnen kijken via de wmo of je een scootmobiel kunt krijgen, ik weet niet of je werk daar dichtbij genoeg voor is en anders eventueel een regiotaxi? Ik weet alleen niet of je de regiotaxi via de wmo ook voor het werk mag gebruiken. Voor nu in elk geval fingers crossed dat het goed blijft gaan met je auto. Heel veel sterkte hoor!

Ik ben gisteren weer opgenomen in het ziekenhuis, dus ons weekendje of paar dagen weg die we wilden plannen zal voorlopig ook weer op zich moeten laten wachten helaas. Hopen op betere tijden 🌸🌺 Liefs

06-11-2021 om 09:04 uur

Scootmobiel gaat hem niet worden, het is 18 km πŸ˜… dankjewel! Ik probeer me maar niet te druk te maken over dingen die nu nog niet spelen.

HΓ¨ wat balen πŸ˜” liggen je longen dwars? Niet leuk als je een weekendje weg zou gaan en nu in het ziekenhuis ligt. Beterschap!

06-11-2021 om 09:18 uur

Daantje, dat is wijs! en anders zijn er vast oplossingen door 'omdenken'.
In mijn dorp heb je bv ook een vrijwilligers organisatie die je helpt bij klusjes (tuin, boodschappen of zo), en die kunnen ook vervoer regelen. misschien hebben jullie ook zoiets in je stadswijk.
Crissie, wat naar voor je, in het ziekenhuis. Heel veel beterschap en sterkte. Hopelijk kun je na deze ziekenhuisopname rap naar je weekendje weg. (hier ook ziek en daardoor 2 vakanties gemist.. tja, t gaat zo met een chronische ziekte)

ik ga zo even naar mijn zus, op de ebike... 3 km heen en ook weer 3 terug. Voor t eerst zo'n afstand weer op de fiets. Zin in!

06-11-2021 om 11:07 uur

Oeps 18 km is wel een beetje heel ver op de scootmobiel inderdaad Daantje πŸ˜†

Ze weten niet precies wat er is, al paar weken verhoging/koorts, bloedwaardes torenhoog. Dus ik heb nu een infuus met AB en met hydrocortison en verder is het afwachten. Ik ben in elk geval in goede handen hier πŸ˜ŠπŸ‘

Super vervelend dat jullie ook zo in de lappenmand zitten/zaten en onwijs knap hoe jullie al bezig zijn met opbouwen wat er lukt. Goed bezig hoor! πŸ’ͺ😊🌺

06-11-2021 om 15:43 uur

Hier krijg je via de WMO geen scootmobiel als je een auto op je naam hebt staan.
Woon-werk-verkeer via de regiotaxi weet ik niet. Maar als je groepsvervoer krijgt toegewezen, dan ben je veel tijd kwijt met wachten en omrijden. Een half uur per enkele reis als wachttijd incalculeren, en zo nodig mensen ophalen en afzetten.
Een elektrische fiets of brommer zou een optie kunnen zijn?
Maar inderdaad, pas huilen als het zover is. Komt tijd komt raad. Wie dan leeft wie dan zorgt. Er stroomt nog veel water door de Rijn voor het zover is. Enzovoort enzovoort.

@Crisssie
Beterschap!

06-11-2021 om 15:52 uur

Mijn buren hebben een scootmobiel en een auto dus hoe het hier zit weet ik niet maar ik vind een scootmobiel en een auto ook niet echt vergelijkbaar. Ik heb wel een e-bike gelukkig want daardoor ben ik nog enigszins mobiel maar fietsen naar werk is toch teveel.

06-11-2021 om 17:13 uur

Haha, 'er stroomt nog water door de rijn.... ':-) :-) die kende ik als noorderling niet. Wel istie erg leuk!