Intake gesprek Davos

27-07-2023 om 11:29 uur

Hallo,

Ik heb ernstig eosinofiele astma. Nu hebben we samen met de longarts om te gaan revalideren in Davos omdat ik thuis in alles vastloop en steeds mijn grenzen voorbij ga.

Nu heb ik begin september een intakegesprek in Bilthoven. Daar kijk ik best een beetje tegenop ook mede omdat het 2 uur rijden is voor mij dus mijn energie is waarschijnlijk al op als ik daar ben. Wat kan ik daar verwachten? Kunnen ze dan ook nog zeggen dat ik niet heen mag bv?

Login of registreer om te reageren
Moderator
30-07-2023 om 10:14 uur

Hoi Keie,

Wat een spannend traject ga je in. Ik ken het niet, maar heb op de site van het  Nederlands Astmacentrum Davos wel allerlei informatie gevonden met ook filmpjes.  Misschien heb je daar wat aan. Ik verwacht dat naast de longarts die je verwees, ook de resultaten van het intakegesprek en de verzekeraar een belangrijk onderdeel zijn van het traject. 

Het zou mooi zijn als je iemand hebt die je kan rijden naar Bilthoven. Stuk relaxter en kost minder energie. En dan heb je misschien ook iemand die met je kan meeluisteren in het gesprek. Succes met het traject! 

 

 

 

 

Login of registreer om te reageren
30-07-2023 om 12:47 uur

Bedankt voor je reactie. 

Ik heb de website van het Astmacentrum al goed bekeken, ook veel blogs,vlogs en podcasts.

Mijn vriendin gaat mee en die rijdt dan ook. Denk dat ik ook veel informatie krijg dus dan is een extra paar oren niet verkeerd.

Login of registreer om te reageren